Születésnapi ajándék nőknek

1. oldal

Születésnapi ajándék nőknek

Egy nőnek nem illendő megkérdezni a korát. És, ha ügyes vagy, a születésnapi ajándék sem lehet kérdés tárgya, hiszen nálunk megtalálod a megoldást mindenre! Lehet a hölgy ismerősöd nyugodt természetű, aki a lazulós programokat szereti, lehet romantikus alkat, akit a kreatív megoldások nyűgöznek le, de lehet adrenalinfüggő is, aki simán sílécet vagy ejtőernyőt ragad, hiszen a NagyNap oldalán minden típusnak van élményajándék, ami betalál!

Élménykereső

Az Ön keresése:

  • {{labelCategory.name}}

Résztvevők száma:

Ár:

  • tól ig

Élmények:

Kulcsszó:

Testi-lelki ellazulás születésnapra

Ajándékozz lánytesódnak, édesanyádnak, barátnédnak, vagy a párodnak, minden nő élvezi, ha kényeztetik, és erre a legjobb élményajándékok azok, amik testi-lelki relaxációt nyújtanak. Nemcsak fizikálisan érdemlik meg a hölgyek a lazítást és regenerálódást, hanem mentálisan és spirituálisan is el kell ringatni őket. Ehhez is rengeteg ajándék ötletünk van, amelyek közül bátran választhatsz, korra való tekintet nélkül!
Ha szeretnél igazán pihentető meglepetéssel szolgálni a kiszemeltnek, akkor válassz egy aromaterápiás, gyógy-, relax, lávaköves, vagy valamilyen távol-keleti masszázst. Ezek garantáltan elrepítik gondolatban az ismerősödet egy távoli tájra, ahol mentálisan feltöltődik, miközben testéből felszabadítják és kiűzik a stresszt, és még az immunrendszere is új erőre kap. A varázslatos illatok és zene kíséretében végzett spa szolgáltatások minden nőt feltöltenek tetőtől talpig, és ezért maximálisan hálásak lesznek az ajándékozónak.

Szülinapi tortát saját kezűleg?

Mielőtt azt hinnéd, hogy téged akarunk rávenni a tortakészítésre (bár ez is lehet opció nálunk), azt javasoljuk, hogy annak a nőnek, aki konyít a gasztronómiához, vagy éppen szeretné kitanulni, válassz valamilyen ételekkel-italokkal kapcsolatos születésnapi ajándékot, mert nemcsak nagyszerű élmény lesz, de, amit ott megtanul, azt megőrzi és kamatoztatja is majd.
Manapság számtalan kurzus van, és lehet akár édesszájú diétázós is az illető, mert vannak kifejezetten cukormentes süti tanfolyamok. Persze ebben nem merül még ki a lehetőségek tárháza: barista kurzus, gasztro csomag, borvacsora, vadvacsora, tenger gyümölcsei főzőest, protein diétás cukrászkodás...tovább is van, mondjuk még?

Agyserkentő születésnapi ajándék nőknek

Azoknak a hölgyeknek, akik nem a konyhában szeretnek grammokat és litereket szorozni-osztani, hanem másfajta agytornára vágynak, nekik is megannyi meglepetés közül választhatsz. Nincs is jobb, mint egy izgalmas sztori, pláne ha te magad vagy a főszereplője! Éppen ezért érdemes a megajándékozottal tartanod a kalandra, ami ebben az esetben lehet a százféle szabadulószoba egyike, vagy egy szabadtéri, élő nyomozós játék, egy rejtélyes vacsora, vagy kódfejtő játszma.

Kreatív ötletek, kreatív jellemeknek

Csapj le valamelyik különleges ajánlatunkra, ha a fentiek még nem találtak be! A pörgősebb, egósabb, renitensebb csajoknak ajánljuk születésnapi ajándékként a szelfimúzeumot, egy szabadesés szimulátort, műtermi fotózást, helikopteres városnézést, vagy épp egy jó vadvízi raftingot!

Válassz bármilyen élményajándékot is, hidd el, nagy nap lesz a számotokra, amikor átélitek!