Születésnapi ajándék férfiaknak

1. oldal

Születésnapi ajándék férfiaknak

A férfi ajándék sokak számára egyenlő egy márkás borral, vagy egy szép karórával. Bár ezek is komoly értéket képviselhetnek, nem mindenki hisz a tárgyi meglepetésekben. Mi lenne, ha ezek helyett olyat adnál, amelyet az ünnepelt sosem felejt majd el? Lepd meg a szeretett férfit -legyen az a tesód, a haverod, az édesapád vagy a párod - egy kényeztető pihenéssel, egy kreatív programmal, vagy egy szédítően izgalmas kihívással!

Élménykereső

Az Ön keresése:

  • {{labelCategory.name}}

Résztvevők száma:

Ár:

  • tól ig

Élmények:

Kulcsszó:

A szívéhez a gyomrán át?

Sokan úgy vélik, hogy egy férfit a hasával lehet a legjobban megfogni, és ez sokszor igaz is. De azt se felejtsük el, hogy számos pasi imád a konyhában alkotni, sőt, főztjük túlszárnyalja a nőkét. Azoknak, akik otthon érzik magukat a gasztronómiában, kiváló élményajándék lehet egy barista kurzus, egy borkóstoló, egy vadvacsora exkluzív erdei hétvégével, de simán meglepheted egy főző- vagy sütő kurzussal is - garantáltan odáig lesz!

Ha szereti a lóerőket és az adrenalint

Kevés olyan férfiember van, akit nem hoznak lázba a csikorgó kerekek, a turbó meghajtás, a kipufogó dörrenése és persze a sebesség. A NagyNap.hu-n annyi féle autós, motoros, légi és vízi ajándék közül válogathatsz, hogy meg sem tudjuk számolni!
A jó időben kár lenne kihagyni a szabadtéri autós programok valamelyikét, hiszen ezek aztán a vagány születésnapi ajándékok férfiaknak! Jöhet a driftelgetés egy sportautóval vagy retro Ladával az F-1-es pályán, mehet a huppanókkal teli quadozás, kipróbálhatjátok a lánctalpas harckocsit, vagy egy monster truck-ot, de gokartozhattok is a Hungaroringen.
Ferrari, Tesla, BMW, Ford, Chevrolet? Mesélj még! Nálunk mindent kipróbálhat a megajándékozott férfi!
Ha inkább a vízi sportokat részesítené előnyben a szülinapos, vagy épp szerepel a bakancslistáján egy kis extrém szórakozás, akkor irány valamelyik vadvízi túra, és motorcsónakozás!
Persze nem kell a levegőt sem elfelejteni, mert találtok nálunk helikopteres élményprogramot is, de ha elhagynátok inkább a járművet, akkor ugrás: nektek való a siklóernyőzés és az észveszejtő tandemugrás!
És, ha még ez sem elég, képzeletben megérkeztetek repülővel, motorcsónakkal, vagy tankkal a küldetés helyszínére, akkor ragadjatok fegyvert; vár az élménylövészet, a lézerharc és a paintball is.

Néha a pihenés az igazi ajándék

Előfordulhat, hogy a születésnaposra ráférne egy kiadós relaxáció és kényeztetés, vagy egy kis szellemi felfrissülés a fizikai leterheltség mellett.
Azok számára, akik a nyugalmasabb programokat kedvelik, remek születésnapi ajándék lehet egy spa, wellness, vagy masszázs élmény, amin részt vehet egyedül is, de a meglepetésed szólhat akár párosan is.
Ha pedig szereti a szellemi tunningot a megajándékozni kívánt férfi, akkor válogass a rengeteg szabadulószoba közül, melyek egyszerre izgalmasak, félelmetesek vagy szórakoztatóak. Hasonló kihívásokkal kell megküzdenie annak is, aki rejtélyes vacsora meghívást kap, vagy szabadtéri nyomozós játékban vehet részt.

Válassz bármilyen élményajándékot is, hidd el, nagy nap lesz a számotokra, amikor átélitek!